miercuri, 22 iunie 2011

o întâlnire care se spulbera ca un val de stânci, un râu de lacrimi ce se prelinge pe obraz. prea mult nisip uscat din care nu pot ridica nimic. o petala de floare ce se leagănă ușor în adierea vântului, prăbușindu-se la pământ. un gând ce pornește în fiecare zi către tine pe un nor alb pe întinsul cerului albastru. un oftat ce răsuna în văile munților pierzându-se în ecouri mute. apari ca o fata Morgana înaintea ochilor mei, ma târăsc sa te prind și cad în nisip. nu știu dacă mai am puterea sa ma lupt cu tine, sa lupt pentru tine, sa lupt pentru noi. am obosit.

4 comentarii:

Iasi spunea...

Buna ziua
Numele meu este Constantin Iacob si as dori sa facem un schimb de linkuri - 3 way link exchange - in sensul ca eu voi pune linkul dumneavoastra pe http://iasi-anunturi.blogspot.com/ iar dumneavoastra imi adaugati un link catre http://iasi365.com cu titlul Iasi (fara diacritice)
Astept raspuns de la dumneavoastra indiferent daca acesta este pozitiv sau negativ. In caz ca sunteti de acord trimiteti-mi titlul pe care il doriti si linkul
Va doresc multa sanatate si toate cele bune.

liana spunea...

trist

andy spunea...

@liana: tristetea are si partea ei buna

masajerotic Braila spunea...

frunos dar trist...