sâmbătă, 27 noiembrie 2010

fara mine sunt pierdut

alergand ca un nebun in haosul acestei lumi, obosit fiind de atentia acordata prea mult detaliilor si oamenilor, satul de mofturi, ifose si "personalitati puternice" ce pedaleaza prin eter, am uitat complet de mine, de nevoile si linistea mea, caci taria mea in fata lor isi trage seva din dintrun trup si suflet multe prea istovit si pus la cazne de uriasii acestei lumi.
asa ca iau o supradoza de vise, imi revin si incep sa reevaluez prioritatile gandindu-ma ca fara mine sunt pierdut...tu nu esti decat o naluca

6 comentarii:

Melody spunea...

Nu te compromite! Nu te ai decât pe tine...

andy spunea...

@ Melody: asta incerc sa fac

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!

ALIN spunea...

Foarte trist, insa curaj, viata este grea... pentru toti.

ALIN spunea...

Foarte trist, insa curaj, viata este grea... pentru toti.

andy spunea...

@ ALIN: multam de incurajare. vorba poetului ”bucurosi le-om duce toate, de e pace de-i razboi”. :)