luni, 20 iulie 2009

Tinerete si Speranta

Asociatia Ortodoxa pentru o Lume Noua– Sibiu, organizeaza cea de-a XI-a editie a forumului international ecumenic „Tinerete si Speranta, un forum despre oameni”, la Manastirea Brancoveanu, Sambata de Sus, in perioada 20-26 iulie 2009, cu Inalta Binecuvantare a I.P.S. Sale Prof. Univ. Dr. Laurentiu Streza, Arhiepiscop al Sibiului si Mitropolit al Ardealului.

Forumul Tinerete si Speranta este un eveniment desfasurat in cadrul Academiei de la Manastirea Brancoveanu, reunind in fiecare an aproximativ 100 de studenti si absolventi, din Romania si din strainatate, cu varste intre 18 si 30 de ani.

Scopul forumului este de a-i indruma si sensibiliza pe tinerii participanti spre valorile si credinta Bisericii Ortodoxe prin apropierea interumana si implicarea tinerilor in programul forumului.

Programul forumului consta in conferinte si discutii cu invitati din cultura, media, invatamant, arta si Biserica, la care se adauga posibilitatea de a lua parte la diverse ateliere creative, artistice, tematice si sportive.

Echipa organizatorica este alcatuita din tineri voluntari studenti si absolventi din diferite domenii.

Organizarea editiei din 2009 a forumului Tinerete si Speranta este posibila datorita sprijinului acordat de catre Mitropolia Ortodoxa Romana a Ardealului, Manastirea Brancoveanu, Sambata de Sus, prin P.C. Sa, Parintele Arhimandrit Ilarion Urs, precum si contributiei Asociatiei Internationale Fondacio, chretiens pour le monde, alaturi de persoane fizice si juridice interesate de proiect.


Asociatia Ortodoxa pentru o Lume Noua

Sibiu, Str. Mitropoliei nr. 20

Facultatea de Teologie Ortodoxa Andrei Saguna (camera 6)

tel. 0269/234849, 0748032243

e-mail: aoln.ro@aoln.ro

www.aoln.ro

Niciun comentariu: