joi, 30 aprilie 2009

Daruieste
Deschide-ti bratele si sufletul si daruieste o imbratisare.

Impreuna pentru o lume mai buna.

5 comentarii:

vemmom spunea...

Faina ideea cu 111 orase. Poate particip si eu...sa vad pe unde o sa fiu in 20 mai.Oricum din cate am vazut se cam implica lumea in proiect. Succes!

andy spunea...

@vemmom: ideea e faina. invatam sa si daruim, nu sa umblam numai dupa luat. si daca daruim fara sa asteptam ceva in loc e si mai bine. M-as bucura sa aflu ca ai participat :P

Enona Chiriac spunea...

Iti multumim mult de tot pentru ca ai scris despre campania noastra si pentru tot ajutorul tau.

Intr-o luna de campanie am reusit sa strangem mai mult de jumatate din suma cu care putem incepe.

Multumim ca lucrezi impreuna cu noi pentru "Marie Curie" si speram ca ne vei ajuta in continuare. Te rugam sa povestesti prietenilor tai despre noi si te invitam sa vizitezi si sa expui in colectia noastra de Inimioare gasite.

Asociatia "Inima Copiilor"
www.inimacopiilor.ro

Anonim spunea...

Saluut! Multumim ca ai sustinut campania Imbratisari Gratuite la tine pe blog! Iti propunem, daca vrei, sa fii alaturi de Lume Buna si in continuare (lumebuna.ro/vrei-sa-ne-sustii). Iti vom oferi, ca si in cazul proiectului Imbratisari, un semn de recunostinta prin a te pune si noi in blogroll (lumebuna.ro/links).
Daca iti place proiectul si vrei sa faci mai mult decat un banner, poti scrie pe lumebuna.ro sau sa te implici ca voluntar in proiect (contact mihail.musat@lumebuna.ro).

O zi minunata!:)

Rodica (voluntar Lume Buna)

andy spunea...

@anonim: o sa fiu un sustinator al vostru in continuare, atat cat pot. Felicitari pentru ce faceti.